لیست قیمت پارچه، آخرین به روز رسانی شده در تاریخ : 1402/3/07

نام پارچه عرض طاقه (سانتی متر) متراژ در کیلو (متر) قیمت هر کیلو (تومان)
پارچه سورن 102 1/25 265,000
پارچه سورن 105 1/25 265,000
پارچه سورن 110 1/25 265,000
غواصی 150 2 210,000
غواصی طرح چرم 150 2/30 230,000
تیپ لاکرا 95 1/75 260,000
کرپ فیلازت 120 2/20 210,000
کرپ فیلازت 150 2/20 210,000
کرپ فیلازت طرح چرم 145 2/40 230,000
ریون 150 3/20 220,000
ریون 180 2/90 220,000
ریون جودون 150 3/10 220,000
ملانژ 150 3/50 195,000
کرپ اسکاچی 160 4/70 150,000
لوییزی کت و شلواری 150 2/10 218,000
ریون جودون پلاس 150 3/20
ریون جودون چاپی 150 3/10
اسپان ملانژ چاپی 150 3/30 سفارش پذیرفته می شود
غواصی ورزشی 150 2/20
ویسکوز جودون نخی کامپکت 130 2 سفارش پذیرفته می شود
تیپ لاکرا سوپر 95 1/70
فیلازت طرح چرم 150 2/20
کریستال 160 3/20
سوپر مازراتی (متری) 150
مازراتی (متری) 150 3/20 138,000
فلامینگو(بنگال شلواری پنبه) 120
ویسکوز کجراه نخی(برماندو) 150 92,000
شلواری و تونیک کراش 150
ایوا نخی 150
کریشه 150
پنبه سوپر یک رو 112 2/80 380,000
جودون تی شرتی 115 2/80 300,000

قیمت کردن پارچه احتمالاً جستجویی بوده که شما را به این صفحه کشانده است. مشتریان کارخانه دوک معمولا از صفحه فروش قیمت هر محصول را می‌بینند، اما بسیاری از افرادی که در حوزه پارچه مشغول فعالیت هستند نیاز به منبعی دارند تا از قیمت‌های دقیق پارچه به روز با خبر باشند، این صفحه می‌تواند یک لیست به‌روز برای قیمت انواع پارچه‌های مختلف ایرانی و خارجی تولید کارخانه باشد.
فهرست قیمت‌های پارچه توسط این کارخانه معمولاً با اطلاعات کامل و به روز منتشر می‌شود. در بالا جدول قیمتی انواع پارچه را مشاهده و با توضیحاتی در این خصوص آشنا می‌شوید تا از عوامل دخیل در قیمت و تعیین تعرفه فروش انواع پارچه‌ها اطلاع پیدا کنید.

 

نحوه قیمت گذاری پارچه

تعیین قیمت‌ها در پارچه‌های مختلف، مسئله‌ای است که عوامل زیادی در آن دخیل هستند. از طرح و رنگ و مواد اولیه گرفته تا مسائلی مثل گمرک، ارز، نرخ دلار و مواد پتروشیمی یا حتی سیاست‌های کلان اقتصادی که هرکدام به نوعی در قیمت‌ محصولاتی مثل پارچه تاثیرگذار هستند.
اما خوب است بدانیم، یکی از مهمترین مسائل در بالا یا پایین بودن مبلغ فروش این صنف بحث شرایط موجود بر بازار است. ما در این بخش، ضمن معرفی محصولاتی که معمولاً در بازار ایران تولید و یا عرضه می‌شود، به ویژگی‌هایی که در تعیین قیمت تاثیرگذار هستند توجه لازم را داریم تا همه چیز دقیق منصفانه و واقعی باشد.

قیمت پارچه کیلویی

فروش برخی‌ از پارچه‌ها به صورت کیلویی باعث شده تا این مسئله یکی از پرسش‌های همیشگی مشتریان و کاربران سایت باشد. در صنف پارچه فروشی برخی از این محصولات که خاصیت کشسانی دارند، به صورت وزنی عرضه می‌شوند. البته که در هر مدل پارچه، وزن طاقه را می‌توان پس از چند بار تجربه برای همیشه به خاطر سپرد. اما قاعده این است که برای بدست آوردن متراژ در محصولاتی که فروش کیلویی دارند این است که، یک متر پارچه مورد نظر را وزن کرده و سپس یک متر را تقسیم بر وزن بدست آمده می‌کنیم. با این روش به سادگی متراژ پارچه به دست می‌آید. اما برای بدست آوردن۰ قیمت یک متر، قیمت یک کیلو را تقسیم بر متراژ کرده تا قیمت به‌دست آید.

به‌عنوان مثال: اگر وزن ۱ متر پارچه ۳۰۰ گرم شده باشد، باید ۱ را تقسیم بر ۳۰۰گرم کنیم که می‌شود ۳/۳۰ پس این پارچه هر ۳/۳۰ متر آن یک کیلو است. حال اگر قیمت کیلو ۲۱۰,۰۰۰ هزار تومان باشد، قیمت نهایی پارچه کیلویی برای هر متر ۶۳,۵۰۰ تومان می‌شود.

چنانچه قصد داشته باشید پارچه‌های کشسانی را به صورت متری به مشتریان عرضه کنید، شاید استفاده از یک سطح تخت برای متر کردن راهی منطقی باشد. چرا که از کشیده‌شدن پارچه جلوگیری می‌شود. این کار شاید کمی زحمت داشته باشد اما از تضییع حقوق دیگران جلوگیری می‌کند و معیار مشخصی ایجاد می‌نماید.

 

قیمت گذاری پارچه به شکل یاردی

همانطور که پیشتر هم اشاره کردیم استفاده از واحد یارد برای محصولاتی که وارداتی هستند استفاده می‌شود. این یعنی با توجه به تفاوت مقیاس‌های اندازه‌گیری در کشورهای مختلف، این مسئله یک امر کاملاً بدیهی است. همچنین درباره یارد لازم است بدانید هر یارد معادل ۹۲ سانتیمتر است.
پس اگر قصد خرید پارچه‌ای را دارید که به صورت یاردی فروش می‌شود، ضمن توجه به قیمت پارچه شاید لازم باشد بررسی دقیقی انجام داده تا احیاناً در اندازه نهایی پارچه اشتباه نکنید و برای شما مشکلی ایجاد نشود. البته کارشناسان ما همیشه نکات حرفه‌ای و تخصصی را که ممکن است برخی از مشتریان با آن آشنا نباشند را به آنها یادآوری کرده و سعی می‌کنند طوری رفتار کنند تا تجربه‌ای بیاد ماندنی از خرید پارچه برای شما ایجاد شود.

 

قیمت گذاری پارچه به شکل متری

در بازار ایران و بسیاری از مناطق جهان که پارچه فروشی در آنجا رواج دارد، پارچه را به صورت متری قیمت گذاری و عرضه می‌کنند. این قیمت گذاری مسئه‌ای است که برخی فروشندگان که مستقیماً با مشتریان سروکار داشته و فروش متری دارند با آن مواجه هستند.به عبارت دیگر این افراد باید بعضی از پارچه‌ها را به صورت طاقه‌ای و برخی را کیلویی خریداری کنند و سپس آن را به صورت متری به مشتریان خود عرضه نمایند. این تبدیل مقیاس‌ها و تفاوت‌ها معمولاً نیازمند بررسی دقیق است.
همچنین قیمت فروش پارچه بصورت متری در نهایت توسط فروشنده تعیین و به مشتری اعلام می‌شود. اما همانطور که پیش از این هم گفتیم، اگر بخواهیم به بررسی عوامل تاثیرگذار بر بازار خرید و فروش منسوجات بپردازیم، باید به مسائل مختلفی توجه کنیم. به عنوان مثال مواد اولیه هزینه نیروی انسانی و نیز هزینه‌های حمل و نقل و سایر مواردی که همه اینها به نوعی در تعیین بهای پارچه تاثیر‌گذار هستند.

قیمت طاقه پارچه

خرید پارچه بصورت طاقه‌ای معمولاً برای افرادی مناسب است که به دنبال خرید عمده هستند و یا به میزان قابل توجهی پارچه از یک نوع مشخص نیاز دارند. این افراد فروشندگان یا خیاط‌ها و اصنافی که با پارچه سروکار دارند هستند.
قیمت پارچه معمولاً در بازار فروشندگان نهایی، با قیمت طاقه‌ای آن تفاوت چندانی ندارد، اما در برخی از مواد چون متراژ بالا می‌رود فروشندگان اندکی قیمت‌ها را کاهش می‌دهند که این مسئله بسته به نگرش و تصمیم فروشنده است. یادآوری می‌کنیم که این مسئله برای فروشندگان جز بوده و در کارخانه‌ها و تولیدی‌ها پارچه به صورت طاقه قیمت گذاری می‌شود.

 

 محاسبه قیمت در دوک به چه صورت است؟

شاید برای شما سوال باشد که ما چطور قیمت‌گذاری می‌کنیم. یکی از ویژگی‌های سایت دوک این است که مشتریان با قیمتی ارزان تر از آنچه که به صورت متری در بازار عرضه می‌شود پارچه‌های مورد نیاز خود را خریداری می‌کنند.
اما گذشته از نحوه اندازه‌گیری، آن چیزی که در تعرفه‌های این کارخانه تاثیر می‌گذارد، همان عوامل معمول و منطقی بازار است. عواملی مانند جنس نخ، تراکم، لوازم و ابزارهای مورد نیاز برای تولید آن و در نهایت رنگ و طرح آن از جمله مسائلی هستند که می‌تواند در شیوه تعیین قیمت ما تاثیر بگذارد.

قیمت روز پارچه

اگر فردی هستید که از بازار پارچه اطلاعات حرفه‌ای ندارید، شاید در برداشت اول فکر کنید که این نوع پارچه‌ها شاید پارچه‌های نامرغوبی هستند که به این شیوه به فروش می‌رسند، اما واقعیت این است که ویژگی کشسانی آن‌ها باعث می‌شود تا به این صورت عرضه شوند.
برای تجربه خریدی رضایت بخش، شما می‌توانید از خدماتی که ما به رایگان در واحد فروش جهت مشاوره و ارائه توضیحات به مشتریان عزیز دایر کرده‌ایم استفاده کنید تا اطلاعات بیشتری به دست بیاورید.ما در دوک به دو روش محصولات را قیمت گذاری می‌کنیم تا منافع مشتریان را حفظ کنیم. پارچه‌هایی که در آنها کش به کار رفته است، که اصطلاحا به آنها گردبافت می‌گویند، بصورت کیلویی محاسبه می‌شوند. در همین زمینه برای قیمت گذاری روی محصولاتی نظیر انواع پارچه‌های ریون، فلامنت ورزشی، غواصی، سورن و دیگر انواع پارچه از این نوع با استفاده از روشی که پیش از این به آن پرداختیم، ابتدا متراژ را به دست آورده و سپس قیمت هر متر پارچه را تعیین می‌کنیم تا مشتریان از قیمت یک متر اطلاع دقیق داشته باشند .

 

قیمت عمده پارچه

برای دریافت قیمت‌های عمده پارچه باید به این نکته توجه کنیم که تولیدی‌ها و کارخانه‌هایی که در صنف نساجی مشغول به فعالیت هستند، مرجع دسته اولی برای تعیین قیمت به حساب می‌آیند . توجه به این مسئله موجب می‌شود تا با یک تولیدکننده دسته اول وارد معامله شوید و قیمتی که دریافت می‌‌کنید، قیمتی بدون واسطه باشد.بسیاری از فروشندگان جز، پارچه را به صورت عمده خریداری کرده و در متراژ پایین‌تر به مشتریان خود عرضه می‌کنند که مسئله مرسومی نیز هست. روشی که ما هم در سایت دوک برای فروش از طریق سایت اتخاذ کرده ایم. در واقع شما می‌توانید به قیمت عمده اما در متراژ پایین، پارچه‌های مورد نیاز خود را مستقیم از کارخانه خریداری کنید. البته منظور از متراژ پایین با توجه به مقیاس تولیدی یک کارخانه است. در تولیدی‌های بزرگ، حداقل مقدار یک طاقه به حساب می‌آید.

 

چرا قیمت پارچه ثابت نیست؟

شاید یک پرسش در ذهن شما باشد و آن هم اینکه علت نوسانات بازار پارچه چیست. البته همه می‌دانیم که عوامل مختلفی در شرایط عادی باعث تغییرات قیمت می‌شود، اما در دنیای پارچه لازم است بدانیم که هزینه حمل و نقل، سیاست‌های کلان اقتصادی، بحث مالیات و گمرک، هزینه مواد اولیه، دستمزد کارگران و عوامل دیگری همچون نرخ ارز و مواد پتروشیمی می‌تواند باعث گرانی پارچه شود.

در پایان این توضیحات یادآوری می‌کنیم که همیشه هنگامی که قصد دارید پارچه‌های مورد نیاز خودتان را با قیمت کمتری بخرید خرید مستقیم پارچه از کارخانه را تجربه کنید. این باعث می‌شود شما بهای کمتری برای این محصولات پرداخت کنید.

ما شرایطی ترتیب داده ایم تا در حد توان از مشتریان خود در سطوح مختلف حمایت کنیم به گونه‌ای که در این صنف همه سود و بهره‌ای راضی‌کننده داشته باشند.